• Juli

   8

   2021

  Zomer 2021: openingsuren

  Beste klant,

  Van 19/07/2021 tot en met 06/08/2021 zijn wij enkel geopend in de voormiddag van 8u tot 12u!

  • Maart

   26

   2020

  Covid19

  Beste klant,

  Wegens de genomen maatregelen door de Federale Regering ivm Covid19-virus zijn wij gesloten op zaterdag.

  Het leveren van brandstoffen aan gezinnen en bedrijven blijft dus mogelijk mits toepassing van “social distancing”.

  Het afhalen van pellets, steenkool, petrol, gasolie extra, hooi en stro blijft eveneens mogelijk tijdens de openingsuren, mits toepassing van “social distancing”.

  De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten staat hierbij centraal.

  Hartelijke dank en goede moed !

  • Juni

   22

   2018
  • April

   06

   2017

  Het Informazout Service-Onderzoek!

  Beste mazoutgebruiker,

  Met het Nationale Service-Onderzoek willen wij van Informazout achterhalen hoe mazoutgebruikers zoals jij nog beter geholpen kunnen worden. Zo kunnen de Belgische mazoutverdelers hun diensten en services straks nog beter afstemmen op wat jij belangrijk vindt.  Enkele minuutjes volstaan om de eenvoudige vragenlijst in te vullen. De mazoutverdelers krijgen dan binnenkort de anonieme resultaten en conclusies door ons toegestuurd.

  Vul in en win een multitool Doe zeker mee! De eerste 50 invullers krijgen een handige multitool cadeau. Interessant om altijd en overal snel iets te kunnen fiksen.  Alvast bedankt voor je medewerking en tot binnenkort!
  Vinciane van Informazout

  • Juni

   24

   2016

  STUNTPRIJZEN KNESSELAARS KOOPJESFEEST 25 JUNI 2016

  VDK PELLETS:
  1 pallet van 1000 kg (25 kg/zak):
  - afgehaald (*) :245 EURO
  - geleverd (**) : 265 EURO

  1 pallet van 990 kg (15 kg/zak):
  - afgehaald (*) : 260 EURO
  - geleverd (**) : 280 EURO

  VDK MAZOUT:
  Extra korting op de dagprijs en zolang de voorraad strekt.
  (*) afgehaald vóór 15/07/´16
  (**) geleverd in Knesselare en aanpalende gemeenten vóór 15/07/´16
  Waarborg pallet €20

  Team VDK

  • April

   06

   2017

  Hoe energiebewust verwarmt de Belg?

  Beste mazoutgebruiker,

  Jullie hebben een klare kijk op energiebewustzijn. Informazout zet je graag verder op weg richting duurzamer en goedkoper verwarmen.

  Informazout polste hoe de Belg staat tegenover duurzaam verwarmen van zijn of haar woning. We delen enkele bevindingen van dit onderzoek* met je. Heb je zelf groene verwarmingsplannen? Dan zetten we je graag op weg om er concreet werk van te maken.

  6 op 10 mensen is overtuigd dat een energiemix de toekomst is.
  Bijna 4 op 10 (37%) Belgen droomt van verwarming op zonne-energie en zou overschakelen als het betaalbaar en haalbaar zou zijn. Terzelfdertijd is 6 op 10 van mening dat je hernieuwbare energie het best aanvult met gekende vormen van energie zoals bijvoorbeeld stookolie.

  6 op 10 zou zijn oude verwarmingsinstallatie graag vervangen.
  De helft van de ondervraagden die verwarmen met stookolie, hebben een verwarmingsketel die ouder is dan 15 jaar. Bijna 4 op 10 onder hen overweegt om die ketel te vervangen door een energiezuinige ketel. Na bijkomende uitleg over beter rendement en minder milieu-impact zijn meer dan 6 op 10 mazoutgebruikers te vinden voor een nieuwe mazoutketel.

  Informazout juicht dit stijgende bewustzijn rond duurzaamheid 100% toe. We inspireren je graag om concrete stappen te zetten.

  Bij Informazout geloven we in de mix van duurzame energie (bijv. zonne-energie) en stookolie. Deze combinatie is nog interessanter nu het zwavelgehalte in stookolie van 1000 ppm (deeltjes per miljoen) naar 50 ppm is gedaald. Voor mazout extra zelfs naar 10 ppm. Dat betekent: minder emissie, minder afzetting in je ketel en een beter rendement.

  Een condensatieketel met het A-label is perfect geschikt om gecombineerd en goedkoper te verwarmen. Zo’n mazoutketel van de nieuwe generatie biedt je heel wat voordelen. Je verbruikt tot 30% minder brandstof, je verbruikskosten zakken met 30% en je CO2-uitstoot daalt met 30%. Dat is niet alleen goed nieuws voor je portemonnee, maar ook voor het milieu en het klimaat.

  Verwarm ook budget- en energievriendelijker
  Werk maken van duurzamer en goedkoper verwarmen met stookolie? Contacteer een MazoutExpert in je buurt voor een afspraak. Hij zet graag de mogelijkheden voor jouw woning op een rijtje.

  Warme groeten en tot binnenkort!
  Vinciane van Informazout Wat doe jij al en wat ben je nog van plan? Hoe sta jij tegenover duurzaam verwarmen? Wat deed je al voor het milieu? Laat het ons weten. Heel wat Belgen vervingen hun spaarlampen al door LED. Ze isoleerden hun woning extra, kozen voor zuinigere huishoudapparaten en kochten meer seizoensgebonden producten. We zijn bij Informazout benieuwd naar jouw ervaringen en plannen.
  Doe mee

  • Januari

   12

   2016

  GASOLIE EXTRA 10PPM

  Per 1/01/2016 Is de Gasolie verwarming 1000PPM (1000 parts per million zwavel) niet meer beschikbaar voor België. U gebruikt voortaan Gasolie extra 10ppm voor uw verwarming. Deze geeft meer caloriewarmte/uur, minder uitstoot voor het milieu en een propere verbranding in uw installatie. Dit laatste komt een langere levensduur van uw installatie ten goede!

  Team VdK

  • Apr

   15

   2015

  STIJGING PRIJZEN

  We verwachten morgen (donderdag) een stijging van de officiële maximumprijs voor zowel diesel, gasolie verwarming als gasolie Extra. Dit ten gevolge van de aanhoudende daling van de Euro. Team VDK

  • Juni

   28

   2015

  VDK & JENB WIJNBAR KNESSELARE

  Het was een geweldig succes, op naar de volgende editie... Bekijk alvast alle foto's via onze Facebook pagina!

  • Juni

   23

   2015

  KNESSELAARS KOOPJESFEEST

  Bestel dit weekend, tijdens het Knesselaarse koopjesfeest uw VDK Houtpellets voor komende winter en u kan genieten van een gratis glaasje wijn aan onze trendy wijnbar.
  Tot dan,
  Team VdK

 • Telefoon:
  09 374 13 76

 • Aalterseweg 66A
  9910 Knesselare

Van den Kerchove Brandstoffen © 2015 | Algemene voorwaarden | Created with a ❤ by Solid Designs